Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Binnen welk termijn kan ik mijn aankoop retourneren of ruilen?

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst mag je (een deel van) je bestelling retourneren. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt is, het artikel de originele labels en/of prijskaartjes bevat en in de originele verpakking zit. Knip de labels niet los tijdens het passen. Op zowel nieuwe collectie als afgeprijsde artikelen krijg je je geld terug. Verstuur de zending in een goed beschermende verpakking, bijvoorbeeld in de verpakking die je van ons hebt ontvangen.
Ondergoed wordt om hygiënische redenen niet geruild of retour genomen.
Vergeet niet het retourformulier volledig in te vullen. Je mag zelf kiezen met welk postorderbedrijf je de artikelen retour stuurt. Bewaar je verzendbewijs goed.
Bij het retourneren van artikelen blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Ot en Sien Online BV. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Ruilen via de webshop

Dit is mogelijk door de artikelen volgens bovenstaande informatie retour te sturen. Je mag onze klantenservice contacten voor een omruiling via info@otensien.nl

RETOURADRES:
Ot en Sien Online BV
Bogardeind 23
5664EA Geldrop
Tel: 040-2854300 optie 1
Mail: info@otensien.nl


Ruilen in de winkel

Ruilen in de winkel is mogelijk op vertoon van je factuur en retourformulier die worden meegeleverd bij je bestelling. Het is mogelijk om in de winkel bij te betalen voor je omruiling of een bedrag te crediteren op je bestelling. Dit geldt NIET voor bestellingen die worden gedaan met Riverty. Hierbij is alleen het retourneren van artikelen mogelijk.

WINKELADRES:
Ot en Sien Kinderkleding BV
Langstraat 5-7
5664GE Geldrop
Tel: 040-2854300 optie 2
Mail: info@otensien.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.