Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Bestellen en bezorgen

Bestelling
Je kan 24 uur per dag en 7 dagen per week online winkelen bij Ot en Sien. 
Wij hebben de site zo ingericht dat bestellen bij Ot en Sien zéér gemakkelijk is! 
Ondervindt je moeilijkheden tijdens het winkelen? Twijfel niet en neem contact met ons op zodat wij er voor kunnen zorgen dat het winkelen bij Ot en Sien een groot feest is! 
Wij zijn op maandag tot en met zaterdag te bereiken vanaf 09:00 - 17:00 uur via telefoonnummer +31 (0)40 285 4300 optie 2 of stuur een e-mail naar info@otensien.nl. Wij streven erna om e-mailverkeer binnen 24 uur te beantwoorden. 

Betaalmethoden
Betalen bij Ot en Sien online is mogelijk via: 
•iDEAL 
•Visa / Mastercard 
•Paypal 
•Mistercash
•Afterpay


Het betaalverkeer via iDEAL, Visa/ Mastercard, Paypal en Mistercash heeft Ot en Sien online uitbesteed aan Buckaroo. 

Bezorging
•Gratis verzending vanaf €99,- op nieuwe collectie / niet afgeprijsde artikelen. 
(Verzendkosten voor bestellingen onder de €99,- bedragen €3,99) 
•Op sale/ afgeprijsde artikelen gelden standaard verzendkosten van € 3,99
•Als je bestelt op maandag tot en met vrijdag  vóór 15.00 uur, dan wordt de bestelling de volgende dag tussen 09.00 en 18.00 uur thuis bezorgd. 
•Als je bestelt op vrijdag na 15.00 uur of in het weekend, dan wordt de bestelling in de navolgende week op maandag verzonden. 

PostNL afhaalpunt / pakje gemak
Ot en Sien biedt jou de mogelijkheid om je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Tijdens het plaatsen van de bestelling kun je bij onze bezorg opties ervoor kiezen om de bestelling bij ieder gewenst PostNL afhaalpunt te laten bezorgen. Ideaal als je de bezorger niet wilt mislopen en je zelf wilt bepalen wanneer je het pakketje wilt ophalen.

Bezorging gemist?
Heb je de bezorger gemist? Geen probleem de bezorger zal het pakket voor een tweede keer aan bieden. Heb je de bezorger een keer gemist, dan zal het pakket worden aangeboden op een PostNL afhaalpunt. De bezorger laat een bericht achter over het desbetreffende PostNL afhaalpunt. Het pakket zal 7 dagen worden aangeboden op het PostNL afhaalpunt. 

Afhalen in de winkel
Wil je liever de bestelling gratis afhalen bij ons in de winkel? Dat is geen probleem! Je kan bij ons terecht in de winkel aan de Langstraat 5-7, 5664 GE Geldrop. Je krijgt van ons per mail/ telefoon bericht wanneer jouw bestelling bij ons klaar staat. De bestelling is alléén af te halen met de orderbevestiging. 
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.