Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst mag je (een deel van) je bestelling retourneren. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt is, het artikel de originele labels en/of prijskaartjes bevat en in de originele verpakking zit. Knip de labels niet los tijdens het passen. Op zowel nieuwe collectie als afgeprijsde artikelen krijg je je geld terug. Verstuur de zending in een goed beschermende verpakking, bijvoorbeeld in de verpakking die je van ons hebt ontvangen.
Ondergoed wordt om hygiënische redenen niet geruild of retour genomen.
Vergeet niet het retourformulier volledig in te vullen. Je mag zelf kiezen met welk postorderbedrijf je de artikelen retour stuurt. Bewaar je verzendbewijs goed.
Bij het retourneren van artikelen blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Ot en Sien Online BV. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Ruilen via de webshop

Dit is mogelijk door de artikelen volgens bovenstaande informatie retour te sturen. Je mag online een nieuwe bestelling plaatsen. Voordat je online definitief je bestelling plaatst mag je contact opnemen met de klantenservice zodat zij kunnen aangeven hoe je gebruik maakt van gratis verzenden i.v.m. een omruiling. Je mag een mail sturen naar info@otensien.nl of bellen naar 040-2854300 optie 2.

RETOURADRES:
Ot en Sien Online BV
Bogardeind 23
5664EA Geldrop
Tel: 040-2854300 optie 1
Mail: info@otensien.nl
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.