Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen en Retourneren


Voorwaarden
Binnen 14 dagen na ontvangst mag je (een deel van) je bestelling ruilen of retourneren. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt is, het artikel de originele labels en/of prijskaartjes bevat en in de originele verpakking zit. Knip de labels niet los tijdens het passen. Verstuur de zending in een goede beschermende verpakking, bijvoorbeeld in de verpakking die je van otensien.nl hebt ontvangen.
Ondergoed wordt om hygiënische redenen niet geruild of retour genomen.
Vergeet niet het retour- en ruilformulier volledig in te vullen en bijbehorende orderbevestiging mee te sturen.
Bewaar je verzendbewijs, welke je bij het afleverpunt ontvangt, totdat je retour door ons is verwerkt. Het afleverpunt voor Nederland is een postkantoor of een servicepunt van PostNL.
Bij ruilen of retourneren blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Ot en Sien Online.

Op zowel nieuwe collectie als afgeprijsde artikelen krijg je je geld terug.

Download hier ons retour- en ruilformulier.

Ruilen of retourneren in de winkel
Je mag de bestelling ook komen omruilen of retourneren in onze winkel aan de Langstraat 5-7 in Geldrop.
Ruilen of retourneren in de winkel kan binnen 14 dagen. Het artikel dient ongebruikt en voorzien van het originele label en prijskaartje geretourneerd te worden. Je krijgt het aankoopbedrag in de winkel niet terug. Het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee betaald is. Je kan het artikel in de winkel wel omruilen voor een artikel naar keuze. Onze verkoopadviseurs staan voor jou klaar!

Wil je de bestelling naar ons retour zenden? Dat kan natuurlijk ook!

Retouradres:

Ot en Sien Online BV
Bogardeind 23
5664EA Geldrop

Ruilen
Wanneer je één of meerdere artikelen wil omruilen voor een ander artikel neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0)40 285 4300 optie 2, of per e-mail info@otensien.nl. Wij zorgen ervoor dat het telefonisch of per e-mail besproken artikel wordt gereserveerd zodat jij zeker bent van je omruiling!

Kosten ruilen
De verzendkosten voor het versturen van het nieuwe artikel zijn éénmalig voor Ot en Sien Online. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Bij ruilen of retourneren blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Ot en Sien Online.

Retourneren
Zijn een of meerdere artikelen niet naar wens? Geen probleem, je mag ze binnen 14 dagen retourneren aan Ot en Sien. Meld de retournering vooraf aan via info@otensien.nl. Wanneer Ot en Sien de retournering ontvangen heeft, ontvang je het bedrag binnen 14 dagen op dezelfde wijze terug als de betaling heeft plaatsgevonden.

Kosten retourneren
De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.
Bij het retourneren van artikelen blijf je zelf verantwoordelijk voor de goederen tot het moment van ontvangst door Ot en Sien Online.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.